Beste collega Lichtwerkers,


LichtwerkersIk had onlangs een goed gesprek met m'n zielsmaatje Annet van der Linden. Na dat we wat essentiële thema's van nu besproken hadden, zei ik dat het tijd was om te gaan schrijven. Geïnspireerd door ons gesprek kreeg ik het onderstaande door:

We leven in een tijd van Bijbelse proporties. Wat we nu doen is bepalend, voor de komende generaties, voor onze Ziel, voor alles. We weten niet precies wat er gaande is, maar we weten wel DAT het gaande is. Al die jaren van Zelf-ontwikkeling, hier hebben we het voor gedaan, NU is het moment.

 

Het gaat niet meer over geld verdienen met je eigen praktijk. Dat mag natuurlijk wel maar laat het geen doel op zich zijn. Mijn praktijk bestaat officieel niet eens meer en het voelt goed, ik ervaar nu nog meer vrijheid. Maar als je nu wel je eigen praktijk hebt, iedere ondernemer kan nu voor tenminste 3 maanden een Corona - BBZ-uitkering aanvragen waarmee je in je levensonderhoud kunt voorzien. Dat betekent dat je AL je tijd kunt besteden aan het volgen van je Hart. Er is Niets wat je nog tegen hoeft te houden, er zijn geen excuses meer. Misschien heb je alle tijd voor je-Zelf nodig, misschien is het tijd om je Podium te pakken en naar buiten te komen met Jouw Missie! 

De Sluiers zijn dun, de Dimensies komen samen en lopen in elkaar over, 5D is toegankelijker dan ooit, onze overleden Broeders en Zusters zijn hier ook en Wij zijn ook daar. We komen weer bij elkaar, mensen waarmee de wegen om wat voor reden dan ook gescheiden zijn, kunnen weer op je pad komen om te Re-connecten. Alles had z’n functie, leidde tot Bewustzijn en heeft zo moeten zijn. Misschien is dit zelfs wel de tijd van Wederopstanding waar we herenigd worden met onze overleden Broeders en Zusters. Dat is wel wat ik al heb mogen ervaren met m’n Pa en m’n onlangs overleden vriend Martijn van den Akker.

 

Ik was 25 jaar geleden al op zoek naar wegen die naar een Verlichte Planetaire Samenleving leiden, the Enlightened Planetary Civilization. Met verschillende organisaties heb ik me verbonden, van Avatar tot de I Am University, om vervolgens weer te focussen op m’n eigen praktijk en lokaal samenwerking op te zoeken.

In Eindhoven is elk spiritueel centrum of winkel verdwenen. Ik noem Aquamarijn, het Holistisch Centrum, de Heremiet, Myrdin, Earth-Spirits en Divine Vitality. Maar daar gaat het niet om, het zit in Ons. Een huiskamer kan zo in een Tempel veranderen  😇

 

Ik sprak m’n moeder vanmorgen, 25 jaar geleden zei al tegen haar: er staat iets te gebeuren en als dat gebeurt wil ik wel vooraan staan. En volgens mij willen we dat allemaal. Hier hebben we al het innerlijke en uiterlijk werk voor gedaan. De depressies, eenzame paden, ontslagen worden of scheiden, ziektes, noem het allemaal maar op. Het was pittig, maar Jij bent er nog, met Jezelf, en Jezelf Zijn is het enige wat je hoeft Zijn en het enige wat je hoeft te Doen. De lat ligt niet zo hoog, of gewoonweg zo hoog als je ‘m zelf legt. Je hoeft je Missie alleen maar te laten ontvouwen, Allow It, Sta het toe. Ascensie is binnen bereik!  👼

We zijn ingetuned op het Collectieve Bewustzijn, we ontvangen, en we geven, we leveren onze bijdrage. De een brengt dans, de ander beweging, de volgende muziek en weer anderen zorgen voor ons gezonde voedsel of hebben een hele leuke combinatie van activiteiten!

Zoals een wijze bassist het laatst zei, we moeten het toch met elkaar doen. We kunnen elkaar helpen, wat de een nodig heeft, wil de ander geven. En uiteindelijk zijn we allemaal één. Wat je voor de ander doet doe je voor jezelf, en wat je voor jezelf doet heeft ook z’n positieve effect op de ander.

 


 

In dit verband breng ik graag de facebookgroep 'HSP - Ontdek je levensmissie' onder de aandacht:

Ontdek je levensmissie facebook

 Je bent van harte welkom om deel te nemen!


Wil je op de hoogte blijven van blogs, tips & events van mij?

Meld je dan hier aan:

Life Alignment tips & events